TUDTAD !?

Receptjeim általában 4 főre szólnak, TUDTAD? a végén
Charlott Haigh: 100 természetes immunerősítő c.
(ALEXANDRA) könyvéből idézek. 2012.10.15.

NEM KELL ÍGY FŐZNI, DE LEHET!

2018. április 6., péntek

Spagetti és kész avagy Mindig ezt mondom

Igen tudom, mindig ezt mondom.
Mindig, de most nem fogom,pedig ez valóban egyszerű, gyors, és fincsi.
Ja! ..és a rengeteg hozzávaló...













SPAGHETTI SUBITO
Hozzávalók:
30 dkg spagetti
30 dkg sárgarépa
10 dkg lángolt kolbász
1 p. tejföl
2 ek. liszt
petrezselyemzöldje
olívaolaj és vaj
 A spagettit kifőzzük.
Közben a sárgarépát megtisztítjuk, és nagy lyukú reszelőn lereszeljük.
A kolbászt apró kockákra daraboljuk.
Egy serpenyőben, olívaolaj és vaj keverékén finoman lepirítjuk a sárgarépát, majd hozzáadjuk a felkockázott kolbászt, aztán felönjük egy kis vízzel és roppanós puhára pároljuk.
Amikor elfőtte a levét, meghintjük liszttel, elkeverjük, ismét felöntjük vízzel, és jó sűrűre főzzük.
A tejfölt belekeverjük a sűrű raguba, szükség szerint sózzuk, és gyengén összeforraljuk.
Tálaláskor előtt aprított petrezselyemzöldet szórunk bele, aztán összeforgatjuk a spagettivel; kívánság szerint reszelt sajtot kínálhatunk mellé.


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése