TUDTAD !?

Receptjeim általában 4 főre szólnak, TUDTAD? a végén
Charlott Haigh: 100 természetes immunerősítő c.
(ALEXANDRA) könyvéből idézek. 2012.10.15.

NEM KELL ÍGY FŐZNI, DE LEHET!

2018. április 3., kedd

Csirkemáj és csemege avagy Egyszerű és nem lusta

Ma egyszerűt kívántam.
Nagyon kívántam.
Nagyon egyszerűt.
Egyszerűen egyszerűt, és fincsit 😊
ui. ...és ennek semmi köze a lustasághoz 😉















TÁRKONYOS CSIRKEMÁJRAGU
Hozzávalók:
60 dkg csirkemáj
2 db paradicsom
15 dkg csemegeuborka
1 nagy fej vöröshagyma
2 ger. fokhagyma
2 ek. liszt
tárkony
kömény
bors, só
pl. tészta köret vagy rizs, esetleg krumpli, de simán kenyérrel is fincsi
A vöröshagymát, felaprítjuk és üvegesre sütjük.
A csirkemájat kockákra vágjuk és a hagymához adjuk, tárkonnyal és köménnyel ízesítjük.
Amikor a máj elveszti nyers színét, hozzáadjuk az időközben feldarabolt csemegeuborkát és paradicsomot, valamint 2 gerezd zúzott fokhagymát, sózzuk, borsozzuk, leszórjuk liszttel, elkavarjuk, aztán vízzel felöntve, percek alatt készre főzzük.
Ma tésztával kívántam.


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése