TUDTAD !?

Receptjeim általában 4 főre szólnak, TUDTAD? a végén
Charlott Haigh: 100 természetes immunerősítő c.
(ALEXANDRA) könyvéből idézek. 2012.10.15.

NEM KELL ÍGY FŐZNI, DE LEHET!

2014. július 14., hétfő

A manna

Finom, szaftos, krémes, sajtos, pikáns, ráadásul rántott hús, azt hiszem már ez is elég lenne, de itt van még a köret is, amit muszáj kipróbálni.














KAPROS-SAJTOS CSIRKECOMB,
    PIRÍTOTT KARALÁBÉ HASÁBOKKAL
Hozzávalók:
4 db csirkecomb
4 db natúr kockasajt
4 tk. mustár
80-100 dkg karalábé
kapor
bors, só
A panírozáshoz: liszt, tojás, zsemlemorzsa
A csirkecombokat kicsontozzuk (igény szerint lebőrözzük), a belső felüket megkenjük egy teáskanál mustárral, rádarabolunk egy-egy kockasajtot, megszórjuk kaporral, sózzuk, borsozzuk.

  







Majd ügyesen felgöngyöljük, a combokat a végeinél behajtogatjuk és hagyományos módon bepanírozzuk. Bő, forró olajban szépen lassan kisütjük őket.
Köretként a karalábét megpucoljuk, formás kis hasábokra daraboljuk és olívaolajon roppanósra pirítjuk, a végén sózzuk.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése