TUDTAD !?

Receptjeim általában 4 főre szólnak, TUDTAD? a végén
Charlott Haigh: 100 természetes immunerősítő c.
(ALEXANDRA) könyvéből idézek. 2012.10.15.

NEM KELL ÍGY FŐZNI, DE LEHET!

2014. július 4., péntek

A hűsítő

Hűsítő, finom, zamatos, látásjavító, immunrendszer-erősítő, lázcsillapító, emésztésjavító, vércukorszint szabályzó, vérnyomás csökkentő és még a szépségiparban is előfordul, mint bőr szépítő.
Hűtőben viszonylag sokáig tárolható akár 3-4 napig is. 
Fogyasztás elsősorban és természetesen nyers állapotában ajánlatos; nem megcukrozva!!!
Ez kérem szépen, nem más mint a málna.
















MÁLNAKRÉMKLEVES, 
    JOGHURTTAL ÉS GYÖMBÉRREL
Hozzávalók
50 dkg málna

10 dkg kristálycukor
2 p. natúr joghurt 
2 ek. étkezési keményítő
friss gyömbér (kb.:2-3 centis darabka)
Babapiskóta tallérok
A málnából pár szemet félre teszünk a tálaláshoz.
A többit bő egy liter vízben felforraljuk, közben belereszeljük a gyömbért és hozzáadjuk a cukrot.
A joghurtokat kikeverjük a keményítővel és hőkiegyenlítéssel a levesünket besűrítjük.
Amikor kész, simára turmixoljuk és alaposan lehűtjük.
Tálaláskor a málnaszemekkel és babapiskóta tallérral kínáljuk.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése